Service & support

Har ni redan befintlig AV-teknik på plats men det strular? Eller har ni frågor om hur tekniken fungerar? Hör av er till oss med alla tänkbara frågor som rör ljud, bild eller mötesutrustning så hjälper vår kunniga personal er med era frågor. Vi har också såklart service & support på alla våra produkter och installationer.

Befintlig och ny teknik

Utvecklingen inom AV-teknik går fort framåt och som företagssamhället ser ut idag är det en essentiell del av ett företags infrastruktur och vardag. Fler och fler möten hålls digitalt och kraven på en utrustning som ska fungera felfritt höjs. Många företag har i dagsläget audiovisuell-utrustning på plats och behöver att den fungerar när det stundar viktiga möten eller digitala konferenser. 

Oavsett om ni har köpt er AV-teknik genom oss eller genom ett annat företag finns vi för er support. Vår kunniga personal är experter på felsöka problemen samt, åtgärda dessa och sätta samman driftsäkra lösningar som är lätta att använda. Just eftersom tekniken hela tiden utvecklas krävs det oftast kontinuerligt underhåll och uppdatering av den. Ibland händer det att tekniken har gått sönder och behöver ersättas, vi hjälper er med att beställa rätt produkter och ser till att de blir installerade på rätt sätt och fungerar.

AVbolaget service & support

Felsökning

För att identifiera vilket problem just ni behöver hjälp med börjar vi alltid med att felsöka er teknik. Våra tekniker kommer ut till er på plats och genomför detta, tidsåtgången för detta varierar beroende på vad det är som felar. Ibland räcker det med att uppdatera befintlig programvara, men ibland kan det vara komponenter som är trasig och måste bytas ut. Men genom en grundlig felsökning försäkrar vi er om att vi identifierar problemet från grunden och kan då också lösa det samt förhindra att det händer i framtiden.

Är ni intresserade? Kontakta oss idag!