Konsultation

Med många år i branschen har vi på AV Bolaget djup kunskap inom allt som rör AV-teknik, digitala lösningar samt ljud & bild. Vi kan därför erbjuda er konsultation inom alla dessa områden för att ge stöttning till ert företag. Vi vill att det ska bli så enkelt för dig som möjligt och med engagemang och kompetens vill vi bli en långsiktig partner för våra kunder. 

Vi brinner för teknik, men det gör inte alla – därför finns vi här för att underlätta för dig som vill fokusera på annat än tekniska lösningar. Kommunikation är det viktigaste arbetsredskapet och digitala möten är framtiden, där finns även hemmakontoret som är en del av den moderna arbetsplatsen. Vår konsultation kan genomföras vart ni än behagar och där behovet finns.

Kund- och behovsanalys

Varje behov, varje kund och varje lokal är olika, vi startar alltid upp med en grundlig kund- och behovsanalys för att se vad vi kan bidra med. Genom att grundligt gå igenom de förutsättningar som finns idag kan vi se till kundens teknikbehov och hjälpa till med konsultation i frågor och tankar som rör AV-tekniken. Med vår konsultation får ni hjälp precis när och där ni önskar och ser ett behov. Vi kommer med förslag på åtgärder och genomför givetvis dessa åtgärder. Oavsett om ni har köpt er AV-teknik genom oss eller genom ett annat företag finns vi här för er konsultation.

Eftersom många företag redan idag har befintlig AV-teknik behöver man inte en helhetslösning utan då kan vår konsultation vara det perfekta tillägget för att få ordning på det som strular eller få råd och hjälp med hur man kan utveckla den befintliga tekniken. För att identifiera vilket problem just ni behöver hjälp med börjar vi alltid med en genomgång av er teknik. 

Konsultation

Är ni intresserade? Kontakta oss idag!