Installation

Vi utgår från dina behov och hjälper dig från start till mål. Tillsammans med dig går vi igenom vilken sorts utrustning och support vi finner passar dina behov bäst. Vi börjar med rådgivning, går vidare med montering och sedan installation.

Ljudinstallationer

En viktigt del i ljudinstallationer är att undersöka hur akustiken i rummet är och hur vi ska få bort störande ljud som kan förekomma runt om och som påverkar möten. 

Vi har vana från många olika utmaningar t.ex. kontor, konferensrum, stora salar, lounger, fria ytor och mycket mer.

Utöver ljudinstallationer för möten är det till exempel idag populärt att ha bakgrundsljud som fågelkvitter eller vind i olika lounge, ytor och öppnar kontorslandskap. För att skapa en trevlig och behaglig arbetsplats.

Varje installation genomförs utifrån analyser av hur rummet ser ut, hur akustiken är och vilka förutsättningar som finns. Allt för att ni ska få det ultimata ljudet för era behov.

AVbolaget installation

Videomöten för företag

Den moderna mötestekniken underlättar för möten. Det är inte längre nödvändigt att alla är på samma plats. Via smarta videomöten kan ni snabbt komma i kontakt med kunder, kollegor och partners – från hela världen. 

En del av vår företagsidé går ut på att främja arbetet med att telefonmöten, videokonferenser och andra digitala lösningar används. Detta bidrar till att de klimatgasutsläpp som skapas på grund av onödigt resande minskar och ger en så liten resursförbrukning och miljöpåverkan som möjligt. 

Vi har kunskap om en rad olika plattformar för videomöten.

Bokningspaneler

Har ditt företag ett stort antal mötesrum? Med en bokningspanel utanför mötesrummet kan du enkelt se vilka rum som finns tillgängliga och smidigt kunna boka mötesrummet för att ansluta till ett digitalt möte. Skärmen är tydlig: rött betyder upptaget och grönt visar ledigt. 

Har ni externa personer som vill kunna ha möjlighet till bokningssystemet är detta även möjligt.

Digital skyltning

Digitala skyltar är enkla och effektiva. Skyltarna kan användas som informationstavlor på platser där man önskar att få fram ett visst budskap med hjälp av några enkla knapptryck.

Skyltarna kan användas som underhållning, information eller marknadsföring. Fördelen med dessa skyltar jämfört med traditionella är att informationen och designen är lätt att växla vid behov. Systemen är enkla och användarvänliga och vi erbjuder helhetslösningar.

LEDvägg

LED-vägg

En LED-vägg passar dig som exempelvis vill marknadsföra, presentera eller hålla möten via en större videoskärm. Vi erbjuder en rad olika LED-väggar beroende på vad du söker. 

Skärmarna kan monteras på väggen, visas upp stående i skyltfönster eller monteras hängandes från tak. 

LED-väggar fungerar bra att användas i stora mötesrum eller hörsalar, på nattklubben, i gallerian, på utställning eller som skärm i entréer där du vill synas. Ett smidigt och modernt sätt att marknadsföra sig på.

Vi levererar kompletta lösningar. Vi anpassar skärmen efter dina önskemål på mått, ljusstyrka och djup.

Är ni intresserade? Kontakta oss idag!