Vi kan allt om digitala lösningar

AV Bolaget grundades 2019 av Richard Pettersson som har en lång erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar. Idag består företaget av fyra medarbetare som alla har lång erfarenhet av AV-teknik. Med engagemang och kompetens vill vi bli en långsiktig partner för våra kunder. Tillsammans med er tar vi fram den bästa lösningen för era digitala möten.

Kommunikation är det viktigaste arbetsredskapet. Digitala möten är framtiden, och hemmakontoret är en del av den moderna arbetsplatsen. 

Vi utgår från Mälardalen men jobbar i hela Sverige.

AVbolaget

Vi hjälper dig att välja rätt digitala lösningar

Videomöten, LED-skärm, digitala bokningssystem

Vi vill att det ska bli så enkelt för dig som möjligt. Vi brinner för teknik, men det gör inte alla – därför finns vi här för att underlätta för dig som vill fokusera på annat än tekniska lösningar. Vi vill erbjuda en helhetslösning för dina digitala mötesmiljöer. Med vår helhetslösning tar vi hand om hela processen från konsultation angående val av produkter och teknik till installation och testning av allt så det fungerar korrekt.

Vi erbjuder bland annat LED-väggar, digitala bokningspaneler, digital skyltning, mötesteknik, teknik för hörsalar och konferenser.

Installation och support av din teknik

Vi utgår från era behov och hjälper er från start till mål. Tillsammans med er går vi igenom vilken sorts utrustning och support vi finner passar era behov bäst. Vi börjar med rådgivning, går vidare med montering och installation, samt assisterar med support under tiden ni använder våra tjänster och produkter. Oavsett om ni har köpt er AV-teknik genom oss eller genom ett annat företag finns vi här för er support. Vår kunniga personal är experter på felsöka problemen samt, åtgärda dessa och sätta samman driftsäkra lösningar som är lätta att använda. 

Vi är måna om att det ska gå smidigt till för er del – vi har lösningarna och erfarenheten.

Richard Pettersson

AV TeknikerFilip Andersson Söderberg

AV Tekniker

Är ni intresserade? Kontakta oss idag!