Helhetslösning

Dagens moderna kontor ställer höga krav på tekniken då vi har äntrat en tid där allt fler möten sker via digital teknik och plattformar som Zoom, Teams och Google Meets. Detta kräver att ert kontor är utrustat med teknik som kan hjälpa er verksamhet att följa med i utvecklingen. Ett mötesrum ska vara en plats där vi träffas, utbyter idéer och skapar möjligheter. En förutsättning för detta är att vi faktiskt då kan höra, se och förstå varandra. Vi har stor vana att bidra till detta, med våra duktiga tekniker ser vi till att ni får rätt teknik, ljud och kommunikation. 

AV står för audiovisuell-utrustning och innefattar det mesta inom den teknik som underlättar på ditt möte eller konferens. Det kan exempelvis vara bildskärmar, bokningspaneler och trådlösa presentationssystem – den nya generationens kontor. 

Eftersom vi tycker det ska vara så enkelt som möjligt för er har vi tagit fram en helhetslösning. Helhetslösningen är för er som vill ha hjälp från start till mål med er teknik. Med vår helhetslösning får ni hjälp med projektering, installation och service. Tillsammans med er skapar vi er vision inom ljud, bild och IT.

AVbolaget helhetslösning

Helhetslösningen

För att vara säkra på att ni ska få en heltäckande lösning för ljud, bild och teknik, rekommenderar vi att ni väljer vår helhetslösning. Med vår helhetslösning tar vi hand om hela processen från konsultation angående val av produkter och teknik till installation och testning av allt så det fungerar korrekt. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att komma igång. Vår kunniga personal är experter på att sätta samman driftsäkra lösningar som är lätta att använda.

Projektering

Det är ofta många komponenter inblandade i att bygga upp en helhetslösning inom AV-teknik. Exempelvis kan det vara bildskärmar, bokningspaneler, trådlösa presentationssystem, ljudsystem och kablar. Det är också av stor vikt att tekniken anpassas efter kundens behov och förutsättningar.

I projekteringsstadiet tar vi ett grepp kring hela processen. Vi redovisar och beställer de olika produkter som behövs, allt från bild & ljud till kablar och adapters. Med vår projektering behöver ni inte fokusera på hur arbetet ska gå till utan ni kan fokusera på det som är viktigast för er – kärnverksamheten.

Programmering

Vilken utrustning det än kan tänkas vara så hjälper våra tekniker till med driftsättningen av dessa. 

Det kan handla om att programmera digitala skärmar, högtalare, projektor, digitala skyltar, automatiserade bild- och ljudkontroller. Vi möjliggör integration med den audiovisuella utrustningen och utrymmet den ska vara på. 

Är ni intresserade? Kontakta oss idag!